Activiteiten

Projectontwikkelaar Van Wijk Vastgoed heeft kennis van het gehele ontwikkelingsproces: van eerste initiatief tot eindoplevering. Als zelfstandige en onafhankelijke partij kunnen we als (gedelegeerd) ontwikkelaar zorgen voor professioneel management van de volledige ontwikkeling of delen van het proces. Met analytisch vermogen en creativiteit zoeken en zien we de kansen in de markt.

Advies

Voor zowel nieuwe locaties als bestaande ontwikkelingen kan Van Wijk Vastgoed advies geven om de kans op succes te vergroten. Dit kan door bijvoorbeeld een quick-scan van een locatie of project, maar ook een compleet plan van aanpak inclusief schetsplan, marktanalyse en exploitatie. Voor een compleet projectadvies werken wij graag samen met andere mensen: dit kunnen partijen zijn die door de opdrachtgever of door ons worden voorgesteld.

Ontwikkeling

Van Wijk Vastgoed kent het ontwikkelingsproces van A tot Z. Er is ervaring in een breed scala aan projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en zorg. Van sociaal tot vrije sector, binnenstedelijk en op uitbreidingslocaties. Door het bedenken van een doordacht concept wordt de basis gelegd voor een succesvol plan. Een concept kan vernieuwend zijn, maar is altijd helder en realistisch.

Project- en procesmanagement

Het ontwikkelingsproces is vaak langdurig en ingewikkeld. Er zijn veel partijen met soms sterk verschillende belangen bij betrokken. De wet- en regelgeving maakt het proces nog complexer. Om een proces in goede banen te leiden is bewaking en sturing nodig door een manager die zijn vak verstaat en duidelijk communiceert. Maar ook iemand die de belangen van de betrokken partijen herkent en hiermee een breed draagvlak creëert.

Samenwerking

Naast advies voor externe opdrachtgevers, worden ook projecten voor eigen rekening en risico ontwikkeld. Naast een eigen vennootschap Mecus Projectontwikkeling B.V. zijn wij mede-initiatiefnemer en –eigenaar van Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. en VOC Projectontwikkeling B.V. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Vastwas Vastgoedontwikkeling B.V. voor de verwerving van nieuwe projecten en beleggingen.

Samen met de partners in deze bedrijven worden grootschaliger projecten ontwikkeld. Vanzelfsprekend met dezelfde kernpunten: creatieve en realistische oplossingen, heldere communicatie en klantgericht werken. Kijk hiervoor ook op www.janoosterhoutontwikkeling.nl en www.vastwas.nl

×