Nieuws

Start bouw WeverStaete

De verkoop van de appartementen in het project WeverStaete loopt voorspoedig. Ook is inmiddels gestart met de bouw. Zeer recent zijn de palen geboord. Nu kunnen die uitharden en dan kan met de fundering worden gestart.

lees meer

Op 3 november 2018 start de verkoop van 10 appartementen in het project WeverStaete in Huissen. Van 12.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom. Locatie: kantoorgebouw Quadrant A15 aan de Primulalaan 2a in Huissen. Wij ontmoeten u graag!

lees meer

Verwerving Loostraat Bemmel

Op de kruising van de Herckenrathweg en de Loostraat staat op de Loostraat 8 een voormalig woonhuis met praktijk al geruime tijd leeg. Van Wijk Vastgoed heeft de locatie verworven en een plan ontwikkeld om een kleinschalig appartementencomplex te ontwikkelen. De nieuwbouw omvat een half verdiepte kelder met parkeerplaatsen en bergingen, drie woonlagen met drie…

lees meer

Donderdag 13 april heeft de gemeenteraad van Lingewaard het bestemmingsplan Buitengebied Karstraat 52a-52b vastgesteld. De bouwkavels zijn inmiddels allemaal verkocht of onder optie. Wanneer het bestemmingsplan rechtskracht heeft over zes weken kunnen de kavels worden geleverd.

lees meer
×